La gran apagada

Ja està tot a punt. Només em queda agafar a última hora els carregadors dels aparells electrònics que ja formen part de la meva vida. Com podríem anar pel món avui dia sense el nostre telèfon intel·ligent? És molt probable que ens sentíssim orfes de recursos, davant de qualsevol entrebanc en el nostre camí. Són màquines tan sofisticades i versàtils que ens han fet dependents.

Ahir a la nit vam estar sopant amb els nostres cosins Emma i Carlos, i va sortir a col·lació breument el tema de la dependència tecnològica que pateix la humanitat. Jo vaig explicar una ficció radiofònica que he escoltat aquests dies que especula amb la possibilitat ―real, pel que sembla― d’una Gran Apagada que afectaria tot el planeta si es produís una tempesta solar de gran magnitud. La radiació que generaria arribaria a la Terra en vint-i-quatre o quaranta-vuit hores i, probablement, deixaria els humans sense el tan necessari subministrament elèctric, així com d’altres conseqüències.

A més del telèfon mòbil, he posat la tauleta i el teclat que en el seu dia li vaig aparellar a la bossa, per si tinc temps i inspiració per escriure alguna cosa, sobre el viatge o el que sigui.

Avui és la Mare de Déu del Carme.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s