Renúncia

Vista l’evident decadència de la meva popularitat entre els amics que tinc al Facebook, he pres una decisió irrevocable: deixaré de compartir els meus escrits en aquesta xarxa social, l’única de la qual formo part, encara que ni l’abandoni ni deixi d’escriure.

Pel que fa a la xarxa, no sé en què consistirà la meva participació futura. Posaré alguna emoticona aquí o faré un comentari allà, suposo. Ja es veurà. Dependrà del meu estat d’ànim i de la reacció que m’inspirin les aportacions dels meus amics, però, a hores d’ara, tinc per segur que mai més faré partícip a ningú del que escrigui, vist l’escàs o nul interès que suscita.

Pel que fa a l’escriptura, continuaré amb ella i amb el meu blog. Seguiré endavant amb el “Diari d’un principiant”, que potser sortirà guanyant amb la decisió presa, per la tranquil·litat que suposa no haver de respondre davant de ningú de les opinions que en ell exposi. Això m’atorga una llibertat de la qual fins ara no he disposat, sense límits. I quan tingui idees argumentals, intentaré compondre relats més o menys llargs.

Qui vulgui llegir els meus escrits, ja sap on trobar-me.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s