La nevera

La nevera

Visqué pensant que era insignificant i acabà convençut que era invisible. Avorrit de no ser ningú, decidí esborrar-se del mapa discretament i desaparèixer sense deixar rastre. Ho intentà donant-se de baixa de les xarxes social, però ningú se n’adonà ni l’enyorà.

Desesperat, llevat del llum, suspengué tots els seus pagaments, però no cancel·là el compte corrent. Només aleshores se suïcidà posant-se a dintre de la nevera per a no fer soroll ni molestar amb pudors. Ni tan sols els veïns se n’assabentaren fins a la reunió de propietaris. I fou perquè no es va presentar i li tocava ser president.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s