Activitat

Fa deu dies que tinc abandonat aquest diari. Llevat dels primers, que vaig dedicar a escriure un conte que encara no puc fer públic per imperatiu de les bases del 1r. Concurs de Microrelats “El Calaix de les Estrelles” on l’he presentat, no he escrit res.

No han sigut dies ociosos, però, sinó de bastant activitat. Entre altres coses, aquests dies he resolt la desitjada substitució del meu cotxe i he enllestit la preparació de la sortida amb els meus germans que tenim prevista pel proper cap de setmana. Ara, superada l’excitació que em provoquen totes les situacions de canvi, tot plegat tornarà a la normalitat i amb ella espero agafar de nou el ritme d’escriure cada dia una mica, com el Mac, el diarista aprenent de la novel·la d’Enrique Vila-Matas que encara estic llegint, que també ha afectat la lectura el trasbals d’aquests dies.

La sortida amb els meus germans em fa molta il·lusió i per això l’he preparada amb molt d’amor i amb detall, però no us penseu ara que he fet res de l’altre món, que no he fet més que una guia de quatre fulls que detalla temps i distàncies, llocs on ens podem aturar a mirar coses i restaurants de les zones visitades on podem anar a dinar o a sopar, amb intenció de facilitar les decisions. Vés, una ximpleria tot plegat! Però com que sóc com sóc ―perfeccionista i polit―, volia que no em quedés res al tinter i fer-ho bonic, de manera que li he dedicat unes quantes hores.

Però no em penedeixo, perquè el resultat ha estat gratificant.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s