Igual

Ahir vaig canviar la imatge de portada del meu perfil a Facebook. M’agrada fer-ho de tant en tant i sempre poso fotografies meves, alguna de les moltes que faig quan surto a voltar per aquests mons del nostre entorn. Fer això a Facebook és garantia d’èxit, sempre agrada molt a tots els meus seguidors.

Més tard vaig fer pública la meva última entrada al blog, una pàgina d’escriptura on recullo les impressions més destacades del dia anterior. El parell d’hores de feina que comporta acostuma a passar més desapercebut. No sé si és perquè s’ha de llegir i llegir fa més mandra que mirar una instantània, però el personal és més insensible a aquesta mena d’aportacions. No obstant això, per la meva sorpresa, l’entrada d’ahir va tenir una notable acceptació, considerant les meves minses aspiracions, i estic content; si el meu relat ha fet somriure algú, estic content. De fet, ja estava content abans, quan vaig acabar les correccions i la vaig donar per bona. Perquè el que a mi m’agrada és jugar amb les paraules, posar-les en ordre de manera que tinguin algun sentit, de manera que expressin el que sento, el que vull dir, i sentir-me satisfet amb el resultat.

Encara més tard, Barça i Madrid van guanyar els seus partits i tot continua igual a la lliga espanyola de futbol. I a Espanya en general, i a Europa i al món; tot continua essent com era el dia abans que passés tot això. Tot continua essent com si ahir no hagués passat. I, malgrat tot, la vida continua i ja tenim un dia més.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s