La llista

Com tothom, jo sempre he fet llistes per no oblidar les coses que he de comprar al supermercat. I he anotat en agendes els compromisos i obligacions que adquiria, sobretot quan treballava. Ara ja no tinc agenda, ja no em cal, però encara faig llistes i no únicament la de la compra.

Faig llistes perquè em faig gran i no vull que se m’oblidi res, però, últimament, m’he acostumat, a més a més, a fer cada dia una llista de les coses que vull fer i a passar ratlla a les que faig i me n’adono que això m’ajuda a no sentir l’angoixa que sentia abans, a mitja tarda, cap al vespre. Era la sensació ―desagradable i frustrant― que no havia fet res i ja havia passat un altre dia.

Fent aquesta llista he vist que cada dia faig un munt de petites coses, coses que he de fer malgrat la seva petitesa i que ara comprovo que ocupen una bona part del meu temps. Això és el que m’impedeix de fer altres coses que em venen més de cara. No ser conscient d’aquest fet era el que em frustrava.

Ara ja no tinc la sensació d’haver perdut el temps, ara he fet un pas endavant. I, havent arribat a aquest punt, considero que encara he d’evolucionar més: he de pensar més en mi i prioritzar de manera intel·ligent els elements de la llista.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s