Empremta

­― Viure per deixar empremta del nostre pas per aquest món? Per ventura no saps que la glòria és pels elegits i és efímera? De què serveix la glòria, si més enllà de la mort només hi ha l’oblit? Als humils, únicament ens és donat treballar mentre siguem vius, fe les coses bé, tan bé com sapiguem fer-les, bregar sense reserves. Només així no ens penedirem de res, no ens retraurem no haver-ho intentat; viure sense remordiments no és poca cosa. No, jo no crec que calgui fer grans coses per sentir-se satisfet, n’hi ha prou amb fer bé el que fem cada dia. No hem de viure pensant a fer alguna cosa que ens transcendeixi, això és per als vanitosos. Si alguna cosa que fem ha de transcendir-nos, ho farà sense dependre de la nostra voluntat.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s