Humor fantasmal

La parada era a penes un tauler de fusta sobre dos cavallets a la plaça Major de Montblanc. Una modesta l’editorial hi exposava els seus títols, una quinzena. Un d’ells em va cridar l’atenció i el vaig estar fullejant. Era un recull de 10 relats de fantasmes d’autors com Poe, Conan Doyle, Twain o Kipling, molt coneguts, i d’altres de no tan famosos. Alguns d’aquests contes no havien estat traduïts mai. La singularitat de les narracions és el punt de vista amb què els autors tracten el tema. El vaig comprar, promet. “Humor fantasmal”, La Fuga Ediciones.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s