Montblanc, Vila del Llibre 2017

Convalescents encara, però amb l’ànim ben amunt, avui ens hem atrevit a anar fins a Montblanc ―Vila del Llibre 2017― a treure el cap. Feia un dia esplèndid de primavera i el sol espetegava amb força en places i espais oberts. Els carrers de la ciutat medieval, estrets i ombrívols, conservaven la fredor de neu que el vent ens portava des de les muntanyes del nord del Principat. Res no pot, tanmateix, amb l’obstinació dels amants de la cultura i a Montblanc s’han trobat, com es pretenia, autors, lectors i llibreters. Enhorabona!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s