Aniversari

És un dia rodó, engrescador per diferents raons, però sobretot per les felicitacions que rep fins i tot de qui no les esperava. El senyor Poblet el viu, com cada any, amb il·lusió i esperança. I és al final, en la intimitat del pis de la Cassandra, havent sopat acompanyats dels seus fills, quan tanca els ulls per a formular un desig i, a continuació, com és tradicional, bufa per apagar dues petites flames que cremen sobre sengles xifres vermelles. Són un sis i un tres ―en aquest ordre― que la Cassandra ha clavat sobre un pastís que ha fet ella mateixa.

―Per molts anys! ―sent com li canten tots tres a una sola veu.

.oOo.

Es un día redondo, ilusionante por diferentes razones, pero sobre todo por las felicitaciones que recibe incluso de quien no las esperaba. El señor Poblet lo vive, como cada año, con ilusión y esperanza. Y es al final, en la intimidad del piso de Cassandra, habiendo cenado acompañados de sus hijos, cuando cierra los ojos para formular un deseo i, a continuación, como es tradicional, sopla para apagar dos pequeñas llamas que queman sobre sendas cifras rojas. Son un seis y un tres ―en ese orden― que Cassandra ha clavado sobre un pastel que ha hecho ella misma.

― ¡Muchas felicidades! ―oye como cantan los tres a una sola voz.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s