Intèrprets al poder!

Si el Sr. Trump (que, no ho sabem, però suposem que no parla espanyol) accepta com a interlocutor al Sr. Rajoy (que no parla anglès i sempre ha demostrat una exquisida capacitat de diàleg) podrem estar tranquils: el món romandrà a mans dels intèrprets que són bona gent de mena, i, a més, han estudiat.

.oOo.

Si el Sr. Trump (que, no lo sabemos, pero suponemos que no habla español) acepta como interlocutor al Sr. Rajoy (que no habla inglés y siempre ha demostrado una exquisita capacidad de diálogo) podremos estar tranquilos: el mundo estará en manos de los intérpretes, que son buena gente por naturaleza y, además, han estudiado.

.oOo.

Veure la notícia / Ver la noticia

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s