Llàgrimes de cocodril

Si ets una persona sensible, no cometis mai l’error de mostrar-te sempre fort davant tots els que defalleixen. Perquè hi ha qui defalleix fàcilment, i quan arriba el dia que ja no pots més i les teves forces flaquegen i et fa mal l’ànima, i una llàgrima, només una, desborda els teus ulls i escapa galta avall, qui defalleix fàcilment i t’ha confós amb un super-heroi que pot amb tot, et diu que és una llàgrima de cocodril.

En aquests casos, el dia de les llàgrimes arriba, arriba sempre. Desconfia de qui s’acostuma a dependre de tu. Si li consenteixes no li fas cap favor i acabarà fent-te mal.

.oOo.

Si eres una persona sensible, no cometas nunca el error de mostrarte siempre fuerte ante todos los que desfallecen, porque hay quien desfallece fácilmente. Y cuando llega el dia que ya no puedes más y tus fuerzas flaquean y te duele el alma, y una lágrima, sólo una, desborda tus ojos y escapa mejilla abajo, quien desfallece fácilmente y te ha confundido con un super-héroe que puede con todo, te dice que es una lágrima de cocodrilo. El día de las lágrimas llega, llega siempre. Desconfia de quien se acostumbra a depender de tí. Si se lo consientes no le haces ningún favor y acabará haciéndote daño.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s