El carter i jo

Això que diuen que el carter sempre truca dues vegades és mentida, un mite que ens persegueix des que a Hollywood van rodar una pel•lícula amb aquest títol. Se n’han fet diferents versions, la més recent i coneguda interpretada per Jack Nicholson i Jessica Lange, la recordeu?

L’única veritat és que no sé quantes vegades truca el carter, però sempre ve a casa meva quan jo no hi sóc i em toca d’anar a buscar a correus el certificat o el paquet que em portava. I quan em troba és perquè no hi ha cap altre veí a casa seva en tot el bloc que li obri la porta.

Ben mirat, ja m’està bé; no vull imaginar-me enfarinat a la cuina amb un@ carter@!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s