La cadireta de la reina

A més de gavines, a les Illes Cies hi ha dunes de sorra blanca on prendre el sol, aigües transparents i molt fredes on només es banyen els valents, boscos d’eucaliptus i pins a quin resguard fer una migdiada i camins senyalitzats pels senderistes. Òbviament les caminades no poden ser molt llargues, però sí gratificants per les vistes.

A l’Alto de Príncipe -111 metres d’alçada, a uns 2 quilòmetres de l’embarcador- hi ha la Silla de la Reina, una roca amb forma de tron on tothom que hi puja i no té por s’hi fa la foto de rigor, d’esquenes a l’Atlàntic sobre un penya-segat esfereïdor.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s