Gavines espavilades

Les Illes Cies formen part de l’anomenat Parque Nacional Marítimo-Terrestre de las Islas Atlánticas de Galicia i conformen un petit arxipèlag situat davant l’entrada de la Ria de Vigo. Es tracta de les illes de Faro, San Martiño i Montegaudo, que és la més gran i on les navilieres porten als turistes a passar un dia en contacte amb la natura.

També se les anomena Islas de les Gaviotas donada la gran abundància d’aquestes aus que hi habita. I a fe de Déu que n’hi ha i que són espavilades. A les Illes Cies, les gavines saben que els humans emboliquem els entrepans amb paper d’alumini i, si bades, te’ls prenen, encara que els duguis a la motxilla.

Juro que és cert, les he vist fer-ho.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s