Oh, quina gràcia!

Acabo de rebre una carta certificada del Departament de Justícia al meu nom. -diu que no tramiten la meva petició de pagament de les despeses perquè he estat citat a declarar com a testimoni en un procediment civil i només es regula aquesta indemnització per a testimonis de procediments penals.

Oi que fa gràcia que et contestin això després d’haver perdut un dematí sencer baixant des d’Igualada a la Ciutat de la Justícia el mes de gener perquè la justícia en aquest país no funciona bé i ningú t’ha avisat que el judici s’ha suspès i s’ha ajornat, primer, i després d’haver perdut un altre matí sencer per baixar de nou al judici -que va començar amb més d’una hora de retard, és clar- per una declaració de minut i mig, encara no, i per a pelegrinar de taulell en taulell i de negociat en negociat per aconseguir que algú del Deganat, finalment, t’informi del que has de fer per recuperar les despeses, si més no, ja que el temps no te’l retorna ningú?

Oi que fa gràcia que ningú en tota la Ciutat de la Justícia, ningú en cap dels vint-i-quatre taulells -o més- on vaig preguntar sabés que, “d’acord amb el que estableix la Circular 1/2006 de la Direcció General de Relacions amb l’Administració de Justícia, només es regula l’avançament dels pagaments de les indemnitzacions a testimonis cridats a declarar en processos penals, a càrrec dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya”.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s