A la recerca de l’ombra del vent

El mes de febrer, per celebrar plegats el meu aniversari vaig fer venir a Igualada als meus germans. A la meva edat, un no espera que li facin regals d’aniversari, ja es considera prou gratificat de poder compartir el dia amb la família, però ells es van presentar amb un de ben original que ha resultat ser un tot un descobriment, per mi: una passejada de dues hores per Barcelona amb un guia qualificat, que he fet aquest cap de setmana.

Hi ha una empresa de serveis turístics i culturals que s’hi dedica. Hi ha diverses opcions entre les quals triar quina més et convingui i jo vaig triar una de ben literària, una que segueix els passos dels personatges de Carlos Ruiz Zafón pels carrers i els racons de la ciutat on estan ambientades les novel•les que componen la tetralogia El Cementerio de los Libros Olvidados, de la qual n’han aparegut tres, de moment: La sombra del viento, El prisionero del cielo i El juego del ángel. Ara fa 15 anys de la publicació de la primera i encara roman pendent la darrera entrega.

Jo he trobat molt interessant la visita als indrets de Barcelona que van inspirar a Ruiz Zafón, i la recomano a tot aquell amant de la lectura que hagi llegit el primer dels tres llibres, si més no. A més, us diria que seria ideal fer la ruta després d’haver llegit (o rellegit) recentment la novel·la o les novel•les, per a treure’n més profit de les explicacions del guia, molt documentades.
Per a més informació, podeu consultar la pàgina web: http://www.cultruta.com

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s