Girona, Temps de Flors

A la pàgina web de Girona Temps de Flors trobareu tota la informació que us calgui per a planificar la vostra visita. Nosaltres hi vam anar ahir dimarts i vam trobar una gentada que també havia pensat que tractant-se d’un feiner no hi hauria gaire gent.

Res més lluny de la realitat. Malgrat els grans espais habilitats a l’efecte, ja vam tenir dificultats per trobar un forat on poder deixar el cotxe. Així, doncs, Girona està d’enhorabona ja que la 61a. edició de la seva exposició de flors, monuments, patis i jardins està sent tot un èxit. Contents deuen estar no només els organitzadors, sinó també botiguers i restauradors, doncs de ben segur aquests dies estaran fent bons calaixos.

I tot això malgrat el temps, que no acompanyarà segons les prediccions de pluges dels serveis meteorològics. Ahir, si més no, va estar plovent a estones, cosa que, naturalment, desllueix un esdeveniment d’aquest tipus.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s