Sant Jordi, quin gran dia!

Avui he fet una de les millors inversions de la meva vida. He dedicat un parell de bones estones a passejar-me entre roses i llibres, i a remenar-los, mirar-los, triar-los. I a comprar-ne, naturalment. Avui he gastat una petita fortuna. No em retrà interessos, però m’aportarà salut mental i benestar. La dono, doncs, per ben invertida.

He comprat:

  1. “Manual per a dones de fer feines”, de Lucia Berlin, per recomanació de Anna Guitart (Tria33).
  2. “La verdad sobre el caso Harry Quebert”, de Joël Dicker, fent cas de les opinions del club de lectura Cafè amb lletres, de l’Escola Pia d’Igualada.
  3. “17 pèrdues irreparables”, de Modernet i “El llibre de la iaia Toneta”, d’ella mateixa, perquè sóc nou a Twitter i em fa gràcia veure que m’han d’explicar dos tuitstars com ells.
  4. “Hormigas en la playa”, de Rafa Moya, perquè vull comprovar com li ha quedat la primera novel•la a algú que ha tingut el coratge d’anar a fer un curs per a llençar-se a aquesta complexa aventura.
  5. “El tiempo del negro”, de Mireia Rubio Molín, seguint el meu instint.

La cirereta del dia ha sigut l’estoneta que he passat xerrant amb la Mireia. Jo no m’ho esperava, no sabia que hi era, però al comprar el seu llibre a la paradeta de Artèria, la Lluïsa m’ha preguntat si el volia dedicat per l’autora i, naturalment, he dit que si.

La Mireia és una noia discreta i tímida a qui agrada més estar de l’altra banda del taulell, xerrant amb la gent com ha fet amb mi, que asseguda en una cadira esperant que aparegui el següent lector amb el seu llibre a les mans.

Un plaer la conversa que hem mantingut.

[bctt tweet=”Avui he fet una bona inversió. @annaguife @ModernetdeMerda @Iaia_Toneta @rafamoyab @Lamardecuento @arteriaigualada ” username=”RicardAldea”]

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s