Els llibres no fan por

Tenint en compte les estones que li dedico, avanço a bon ritme. Però encara no he acabat de llegir El arte de matar dragones i ja tinc sobre la taula dues novel•les més sobre les que vull parlar-te.

Una l’he buscat a la meva biblioteca per tornar a llegir-la. Es tracta de Les bruixes d’Arnes, de David Martí. Ja saps que tinc un vincle amb Sant Carles de la Ràpita i que, de tant en tant, m’hi arribo amb la família fins allà a passar el cap de setmana o unes mini vacances. Doncs bé, aquesta Pasqua passada, endreçant, va caure a les meves mans un fulletó turístic de la província de Tarragona i en ell vaig veure una breu ressenya sobre Arnes, un poblet de la Terra Alta amb certs atractius, i immediatament em va venir al cap un llibre que havia llegit anys enrere i del que tenia bon record. I em vaig proposar rellegir el llibre i fer una visita temàtica al poble, basada en el relat de David Martí.

Això de les rutes literàries és bona cosa. Jo ja ho he fet alguna vegada i funciona molt bé. Trobo que és una manera diferent d’aproximar-te als llocs que visites, de conèixer-los més a fons, d’estimar-los i fer-los part de la teva experiència, de la teva vida.

L’altre llibre del que volia parlar-te no és ben bé una novel•la, sinó un recull de 12 narracions que va guanyar la segona edició del Premi Mercè Rodoreda. Es tracta de Tot això ho faig perquè tinc molta por, de l’Empar Moliner, que no ha deixat de rebre lloances. De l’Empar podríem dir que ara és una escriptora i periodista mediàtica, terme que designa a aquells que apareixen sovint als mitjans audiovisuals, però que té a les seves espatlles una llarga trajectòria que l’ha dut fins on és.

Jo el vaig anar a comprar ahir i encara no he començat a llegir-lo, però el meu interés en parlar-t’en rau en el fet que dijous vinent, 7 d’abril, l’Empar serà a Igualada a presentar el seu llibre per iniciativa de la Llibreria Aqualata. L’acte tindrà lloc a les 19,30 h. a la Sala de Socis de l’ Ateneu Igualadí.

[bctt tweet=”@emparmoliner presenta TOT AIXÒ HO FAIG PERQUÈ TINC MOLTA POR. @AteneuIgualadi – @AqualataLlibres.” username=”RicardAldea”]

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s