Un any, bravo!

Un d’aquests últims dies ha fet un any que no fumo i, de vegades, encara em vénen ganes d’encendre un cigarret. És cert que cada cop és de manera més aïllada, més de tant en tant, però em vénen. És terrible el poder addictiu que té el tabac.
Però, de moment, resisteixo estoicament les temptacions que m’envia el subconscient, heroïcament, diria, utilitzant el subterfugi mental de recordar tan malament com ho vaig passar quan em vaig refredat per últim cop quan encara fumava, i repetint-me fins a l’avorriment que un sol cigarret és suficient per fer que tot l’esforç d’aquest any se’en vagi en orris. I no, no estic disposat a malbaratar la feina feta fins ara i si, si vull deixar de ser un esclau depenent d’una addicció que acaba governant-te.
Un any, ja! Bravo per mi!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s