FineArt Igualada

Eps! Atenció tots els amants de la #fotografia. Divendres s’inaugura la 4a. edició de @fineartigualada. FineArt és un #esdeveniment que pretén apropar la fotografia a tots els públics obrint diversos espais de la ciutat per a acollir exposicions, conferències, tallers, projeccions i visites.

A http://www.fineartigualada.cat trobareu tota la informació que us calgui per planificar la vostra visita a #Igualada. Com podeu veure, aquest #festival és una magnífica excusa per acostar-se fins aquí.

A més, FineArt dura tot un mes, així que -si ja teniu ocupat aquest-, teniu altres 3 caps de setmana per visitar-lo.

Us hi esperem!

#Anoia, #Catalunya.

image

Eps! Atención todos los amantes de la #fotografía. El viernes se inaugura la 4a. edición de @fineartigualada. FineArt es un #acontecimiento que pretende acercar la fotografía a todos los públicos abriendo diversos espacios de la ciudad para acoger exposiciones, conferencias, talleres, proyecciones y visitas.

En http://www.fineartigualada.cat encontrareis toda la información que preciseis para planificar vuestra visita a #Igualada. Como podeis ver, este #festival es una magnífica excusa para acercarse hasta aquí.

Además, FineArt dura todo un mes, de manera que –si ya teneis ocupado éste-, teneis otros 3 fines de semana para visitarlo.

¡O esperamos!

#Anoia #Catalunya

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s