Carreró

Llocs per on, per no passar, no passa ni el temps. Possiblement per això queden bé en blanc i negre, doncs són racons que ens remeten a èpoques passades, que m’evoquen aquell temps ja llunyà de la senyora Francis a la ràdio, la canalla jugant al carrer i les fotos en cartolina tallada fent ziga-zaga, imatges en blanc i negre que immortalitzaven només les grans ocasions de les famílies: una boda, un bateig o la primera comunió.

image

Lugares por los que, por no pasar, no pasa ni el tiempo. Posiblemente por eso quedan bien en blanco y negro, ya que son rincones que nos remiten a épocas pasadas, que me evocan aquellos tiempos ya lejanos de la señora Francis en la radio, las criaturas jugando en la calle y las fotografías en cartulina cortada en zig-zag, imágenes en blanco y negro que inmortalizaban sólo las grandes ocasiones de las familias: una boda, un bautizo o la primera comunión.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s