Semàfor

La fotografia d’una instagramer va provocar el meu desig de conèixer aquest lloc. I hi vam anar, ahir mateix.

El Mirador del Semàfor és a la platja de El Prat, al Delta del Llobregat. Aquesta mostra d’arquitectura militar data de finals del segle XIX. Els carrabiners regulaven el trànsit marítim costaner comunicant-se amb els vaixells mitjançant semàfors de telègrafs òptics, per evitar-ne accidents. El cos de carrabiners fou dissolt després de la Guerra Civil per haver-se mantingut fidel a la República.

Actualment s’utilitza com a observatori d’aus.

image

La fotografía de una instagramer provocó mi deseo de conocer este lugar. Y fuimos, ayer mismo.

El Mirador del Semàfor está en la playa de El Prat, en el Delta del Llobregat. Esta muestra de arquitectura militar data de finales del siglo XIX. Los carabineros regulaban el tránsito marítimo costero comunicándose con los barcos mediante semáforos de telégrafos ópticos, para evitar accidentes. El cuerpo de carabineros fue disuelto después de la Guerra Civil por haberse mantenido fiel a la República.

Actualmente se utiliza como observatorio de aves.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s