Relax

La forma més casolana de relaxació passa per dedicar-se una estona en un racó tranquil i en penombra. Tancar els ulls i deixar que els pensaments flueixin com núvols empesos per un vent suau, és imprescindible. Encendre una espelma i posar música suau són complements que ajuden a crear un ambient propici. Cremar encens estimula la sensació de benestar i aporta el punt místic que sovint busquem sense saber-ho.

I quan tornem a obrir els ulls, res ja no és igual.

image

La forma más casera de relajación pasa por dedicarse un rato en un rincón tranquilo y en penumbra. Cerrar los ojos y dejar que los pensamientos fluyan como nubes impulsadas por un viento suave, es imprescindible. Encender una vela y poner música suave son complementos que ayudan a crear un ambiente propicio. Quemar incienso estimula la sensación de bienestar y aporta el punto místico que a menudo buscamos sin saberlo.

Y cuando volvemos a abrir los ojos, nada es ya igual.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s