Pluja

Serà perquè ja acumulàvem molts dies de no ploure i ja ens calia, serà perquè va ploure poc i l’aigua que va caure no va alterar gens la normalitat de les nostres vides. O no serà per això i serà perquè ahir tocava sentir-se optimista, simplement. Però el fet és que -del mirador del Parc de Valldaura estant- vaig pensar que la humitat aviva els colors i que un dia núvol, gris i plujós també és capaç de pintar quadres ben bonics.

La Tossa de Montbui sembla un volcà en erupció, però no, són núvols.

image

Será porque ya acumulábamos muchos días de no llover y ya nos hacía falta, será porque llovió poco y el agua que cayó no alteró apenas la normalidad de nuestras vidas. O no será por eso y será porque ayer tocaba sentirse optimista, simplemente. Pero el hecho es que –estando en el mirador del Parc de Valldaura- pensé que la humedad aviva los colores y que un día nublado, gris y lluvioso también es capaz de pintar cuadros muy bonitos.

La Tossa de Montbui parece un volcán en erupción, pero no, son nubes.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s