Horitzó ennuvolat

El Pic Aguilera a l’esquerra i Montserrat al centre es retallen a l’horitzó d’un dia ennuvolat. La imatge és presa des del camí de la Font del Llop; la Tossa de Montbui queda a l’esquena del fotògraf. Més enllà dels camps immediats es veu la conurbació Igualada – Santa Margarida de Montbui – Vilanova del Camí, impossible saber on acaba una i on comencen les altres.

image

El Pic Aguilera a la izquierda y Montserrat en el centro se recortan en el horizonte de un día nublado. La imagen está tomada desde el camino de la Font del Llop; la Tossa de Montbui queda a la espalda del fotógrafo. Más allá de los campos inmediatos Se ve la conurbación Igualada – Santa Margarida de Montbui – Vilanova del Camí, imposible saber dónde acaba una y dónde empiezan las otras.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s