El Camí de les Vinyes

El Camí de les Vinyes comença al Barri de Sant Pere i s’esmuny entre camps verds per enfilar-se suaument fins a Òdena. És una pista de 4,4 quilòmetres amb història, ben senyalitzada i sense dificultat pel caminant. Passa a tocar del camp d’aviació i, com veieu, les vistes són molt àmplies.

Al fons, al centre, el Castell de Claramunt.

image

El Camí de les Vinyes empieza en el Barri de Sant Pere y se escurre entre campos verdes para ir subiendo suavemente hasta Òdena. Es una pista de 4,4 quilómetros con historia, bien señalizada y sin dificultad para el caminante. Pasa al lado del campo de aviación i, como veis, las vistas son muy amplias.

Al fondo, en el centro, el Castell de Claramunt.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s