La Ràpita

I per donar fe que, efectivament, he estat a La Ràpita, aquí teniu la Badia dels Alfacs, amb el sol resplendent d’avui. Les cases de la part inferior corresponen a Sant Carles. Si us hi fixeu, per sota la línia de l’horitzó es veu la Barra del Trabucador -una franja de sorra que separa la “mar de fora” de la “mar de dins”, com diuen els nadius- que a la dreta s’eixampla formant la Punta de la Banya, que gairebé tanca la badia.

image

Y para dar fe de que, efectivamente, he estado en La Ràpita, aquí tenéis la Badia dels Alfacs, con el sol resplandeciente de hoy. Las casas de la parte inferior corresponden a Sant Carles. Si os fijáis, por debajo de la línea del horizonte se ve la Barra del Trabucador –una franja de arena que separa la “mar de fora” de la “mar de dins”, como dicen los nativos- que a la derecha se ensancha formando la Punta de la Banya, que casi cierra la bahía.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s