Gran dia

No us ha passat mai, després d’una mala nit, que esteu espessos, com si tinguéssiu el cap ficat en un núvol? No he saludat a ningú encara. Em pregunto si serà un bon dia i em ve al cap en Serrat cantant: “Hoy puede ser un gran día, plantéatelo así. Aprovecharlo o que pase de largo, depende en parte de tí.”

image

¿No os ha pasado alguna vez, después de una mala noche, que estáis espesos, como si tuviérais la cabeza metida en una nube? No he saludado a nadie todavía. Me pregunto si serà un buen día y se me aparece Serrat cantando: “Hoy puede ser un gran día, plantéatelo así. Aprovecharlo o que pase de largo, depende en parte de tí.”

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s