Fantasia

El primer sol del dia es colava per la finestra sense cortines. La làmpada del racó es duplicava en negre, sense matisos ni volum, aixafada contra la paret tenyida per la llum rogenca. Era una estampa surrealista, la primera imatge en obrir els ulls. Bonica manera de despertar!

image

El primer sol del día se colaba por la ventana sin cortinas. La lámpara del rincón se duplicaba en negro, sin matices ni volumen, aplastada contra la pared teñida por la luz rojiza. Era una estampa surrealista, la primera imagen al abrir los ojos. Bonita manera de despertar!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s