Història

Plou i fa vent i mig país està en alerta per aquestes raons. A casa tenim de tot i no em cal sortir, així que podré dedicar-me una estona a escriure i a endreçar les fotografies del cap de setmana.

Llueve y sopla el viento y medio país está en alerta por esas razones. En casa tenemos de todo y no me hace falta salir, así que podré dedicarme un rato a escribir y a organizar las fotografías del fin de semana.

image

Hem estat a Porqueres, a tocar de Banyoles, allotjats en una casa de turisme rural. Mas Rovira es diu i tenen apartaments ben equipats, amb llar de foc o estufa de llenya si vols.

Hemos estado en Porqueres, muy cerca de Banyoles, alojados en una casa de turismo rural. Mas Rovira se llama y tienen apartamentos bien equipados, con hogar o estufa de leña si quieres.

Divendres.
Abans d’arribar-hi, ens hem aturat a Besalú per estirar les cames i fer estona. Feia tan bo que hem dinat en una terrassa de la plaça de l’Esglèssia. Al sol feia calor.

Viernes.
Antes de llegar nos hemos parado en Besalú para estirar las piernas y hacer tiempo. Hacía tan buena temperatura que hemos comido en una terraza de la plaza de la Iglesia. Al sol hacía calor.

image

Dissabte.
Banyoles. Hem fet la volta a l’estany, 8 quilòmetres de camí planer resseguint el perímetre del llac. Ha fet un dia núvol, un dia gris, però malgrat tot hem passat un matí molt agradable. Aquest és un entorn fantàstic on m’he tornat boig fent fotografies. Això jo, que les faig amb el mòbil; si en saps i tens amb una càmera com cal, això és un paradís.

Sábado.
Banyoles. Hemos dado la vuelta al lago, 8 quilómetros de camino llano siguiendo el perímetro del agua. Ha hecho un día nublado, un día gris, pero aún así hemos pasado una mañana muy agradable. Éste es un entorno fantástico en el que me he vuelto loco haciendo fotografías. Éso yo, que las hago con el móvil; si sabes y tienes una cámara como Dios manda, ésto es un paraíso.

image

Diumenge.
Per indicació de l’Alfons, el propietari de Mas Rovira, hem recorregut el bosquet de Les Estunes. Són dos petits recorreguts per un bosc d’alzines i roures. Per alguns llocs s’hi ha d’anar en compte, doncs el terra està com esqueixat, ple d’escletxes. Després, per la carretera de Santa Pau, hem anat fins a Olot, on hem dinat. I d’Olot hem saltat a Ripoll -via Vallfogona- travessant dos ports de muntanya per una carretera de panoràmiques i boscos espectaculars.

image

Domingo.
Por indicación de Alfons, el propietario de Mas Rovira, hemos recorrido el bosquecillo de Les Estunes. Se trata de dos pequeños recorridos por un bosque de encinas y robles. En algunos sitios hay que ir con cuidado ya que el suelo está agrietado, lleno de fisuras. Después, por la carretera de Santa Pau, hemos ido hasta Olot, donde hemos comido. Y de Olot hemos saltado a Ripoll -via Vallfogona- atravesando dos puertos de montaña por una carretera de panorámicas y bosques espectaculares.

Ja a casa sans i estalvis.
Culmina un cap de setmana històric. In extremis, però ahir hi va haver acord, finalment. I avui, ja tenim nou President de la Generalitat. Encara que els impacients no ho vegin així, jo penso que el nostre petit país ha mostrat al món una voluntat de superar discrepàncies i una capacitat de negociació infinites. Un cop més. Ara, el futur es presenta incert. Però, malgrat els núvols que amenacen, nosaltres contemplem el nou horitzó amb il•lusió i esperança.

image

Ya en casa sanos y salvos.
Culmina un fin de semana histórico. In extremis, pero ayer hubo acuerdo, finalmente. I hoy, ya tenemos nuevo President de la Generalitat. Aunque los impacientes no lo vean así, jo creo que nuestro pequeño país ha mostrado al mundo una voluntad de superar discrepancias y una capacidad de negociación infinitas. Una Vez más. Ahora, el futuro se presenta incierto. Pero, a pesar de las nubes que amenazan, nosotros contemplamos el nuevo horizonte con ilusión y esperanza.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s