República

Mai no és bo l’excés d’optimisme. De vegades els desitjos que sentim són tan forts que no considerem les dificultats que comportarà convertir-los en realitat. És trist que el fet insòlit que els polítics compleixin el que varen prometre impliqui l’estroncament del somni de molta gent. Però és el que hi ha i no podem responsabilitzar únicament a uns, doncs tots hem sentit dir al candidat dels altres que mai no seria un obstacle per avançar en el procés. La República Catalana haurà d’esperar.

image

Nunca es bueno el exceso de optimismo. A veces los deseos que sentimos son tan fuertes que no consideramos las dificultades que comportará convertirlos en realidad. Es triste que el hecho insólito de que los políticos cumplan lo que prometieron implique el truncamiento del sueño de mucha gente. Pero es lo que hay y no podemos responsabilizar únicamente a unos, puesto que todos hemos oído decir al candidato de los otros que nunca sería un obstáculo para avanzar en el proceso. La República Catalana habrá de esperar.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s