Xemeneia

Aquesta és la xemeneia del Gasògen de la indústria tèxtil de Can Pasqual. És l’únic de les seves característiques que es conserva a Catalunya. La fotografia és de fa dos dies –avui tenim un cel monocrom, gris i trist- i està feta des de la finestra del nostre dormitori. Això és el que veiem cada dia en obrir els ulls (si tenim la persiana aixecada, és clar).

image

Ésta es la chimenea del Gasógeno de la industria textil de Can Pasqual. Es el único de sus características que se conserva en Catalunya. La fotografía es de hace dos días –hoy tenemos un cielo monocromo, triste y gris- y está tomada desde la ventana de nuestro dormitorio. Ésto es lo que vemos cada día al abrir los ojos (si tenemos la persiana levantada, claro).

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s