Germans

Dia de fraternitat, trobada de germans a casa nostra. Havent dinat les exquisideses que ens ha cuinat l’Anna, llarga sobretaula, com les d’abans, compartint records i anècdotes. Emoció, somriures, riures… I després, passejada pel nucli antic, molt animat aquesta tarda. M’agrada molt explicar les poques coses que sé de la nostra ciutat als barcelonins que ens visiten.

A la imatge, reflexos a la Plaça de la Creu.

image

Día de fraternidad, encuentro de hermanos en nuestra casa. Después de comer las exquisiteces que nos ha cocinado Anna, larga sobremesa, como las de antes, compartiendo recuerdos y anécdotas. Emoción, sonrisas, carcajadas… I después, paseo por el núcleo antiguo, muy animado esta tarde. Me gusta mucho explicar las pocas cosas que se a los barceloneses que nos visitan.

En la imagen, reflejos en la Plaça de la Creu.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s