Cap d’Any

Avui toca fer balanç i desitjar-nos ventura per l’any nou. Dos mil quinze vegades i no hem après que no n’hi ha prou. Tant de bo entenguem aquesta nit que el compromís i l’esforç són necessaris per a no repetir errors. El que cal és avançar, cal que demà no ens trobem on som avui!

BON ANY NOU!

image

Hoy toca hacer balance y desearnos ventura para el año nuevo. Dos mil quince veces y no hemos aprendido que no es suficiente. Ojalá entendamos esta noche que el compromiso y el esfuerzo son necesarios para no repetir errores. Es necesario avanzar, es necesario que mañana no nos encontremos donde estamos hoy.

FELIZ AÑO NUEVO!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s