Camí a Ítaca

Camí enlloc, podríem titular aquesta fotografia. Sembla com si el camí es perdés en el no res d’un cel sense color ni textura. És un parany, només. Tots els camins porten a algun lloc, com la vida que és un camí cap a Ítaca: “Has d’arribar-hi, és el teu destí, però no forcis gens la travessia. És preferible que duri molts anys, que siguis vell quan fondeixis l’illa…” diu Kavafis. “Savi com bé t’has fet, sabràs el que volen dir les Ítaques”.

image

Camino a ninguna parte, podríamos titular esta fotografía. Parece como si el camino se perdiera en la nada de un cielo sin color ni textura. Sólo es un espejismo. Todos los caminos llevan a alguna parte, como la vida que es un camino hacia Ítaca: “Has de llegar, es tu destino, pero no fuerces la travesía en absoluto. Es preferible que dure muchos años, que seas viejo cuando fondees la isla…” dice Kavafis. “Sabio como te has hecho, sabrás qué significan las Ítacas”.

Road to nowhere, could entitle this picture. It seems that the road is lost in nothingness of a sky without color or texture. It’s just a mirage. All roads lead somewhere, as life is a journey to Ithaca, “You have to get, is your destination, but do not force the crossing. It is preferable that you grow old, when the island fondues… “says Cavafy. ” Wise as you have done, you will know what the Ithacas mean”.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s