El carter no sempre truca dos cops

image

La pintura malmesa dóna a entendre que l’edifici està abandonat. Si més no, sembla que ningú es cuida de la casa i ni tan sols agafa les cartes que deixa el carter. El temps s’ha aturat en aquesta porta. Què hi haurà al darrera? Quina història ens amagarà?

La pintura deteriorada da a entender que el edificio está abandonado. Como mínimo, parece que nadie se cuida de la casa y que ni siquiera coge las cartas que deja el cartero. El tiempo se ha detenido en esta puerta. ¿Qué habrá detrás? ¿Qué historia nos esconderá?

Deteriorating paint implies that the building is abandoned. At least, it seems that no one cares for the house and even gets letters left by the postman. The time has stopped in the door. What will be behind? What story do we hide?

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s