Eleccions i Nadal

imageAquest cap de setmana s’ha inaugurat oficialment el Nadal a la nostra ciutat. L’encesa dels llums ornamentals dels carrers és l’acte que dóna inici a una esgotadora campanya comercial que durarà fins a la diada de Reis.
També ha començat la campanya electoral. Tindrem president (nou o no) abans no arribi el redemptor. I és que els nostres polítics tenen un incomparable afany de protagonisme.

Este fin de semana se ha inaugurado oficialmente la Navidad en nuestra ciudad. El encendido de las luces ornamentales de las calles es el acto que da inicio a una agotadora campaña comercial que durará hasta el día de Reyes.
También ha comenzado la campaña electoral. Tendremos presidente (nuevo o no) antes de que llegue el redentor. Y es que nuestros políticos tienen un incomparable afán de protagonismo.

This weekend has been officially opened Christmas in our city. The ignition of ornamental street lights is the act that begins a grueling commercial campaign that will last until Epiphany.
It has also begun the election campaign. We will have president (new or not) before it reaches the redeemer. And it is that our politicians have a unique desire for prominence.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s