Esperit nadalenc

image

Avui no ha sigut rodó, però ha sigut un dia important, un bon dia. Ara el sol ja es pon, però no importa. Demà tornarà i il•luminarà el nou dia, el primer d’una etapa nova. A la ciutat ja es respira l’ambient nadalenc. Lliurem-nos, doncs, a gaudir les festes.

Hoy no ha sido redondo, pero ha sido un día importante, un buen día. Ahora el sol ya se pone, pero no importa. Mañana volverá e iluminará el nuevo día, el primero de una nueva etapa. En la ciudad ya se respira el ambiente navideño. Entreguémonos, pues, a disfrutar las fiestas.

Today has not been round, but it was an important day, a good day. Now the sun was down, but no matter. Tomorrow it will come back and enlighten the new day, the first of a new stage. In the city there is already a Christmas atmosphere. Give ourselves, then, to enjoy the holidays.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s