L’esperit de les cases

12309723_10205200759329636_5083703630064647616_oOh! Benvinguts, passeu, passeu,
de les tristors en farem fum.
A casa meva és casa vostra,
si és que hi ha cases d’algú!

Quan us trobeu una casa abandonada en mig del camp, com ara aquesta, no us agafa una immensa nostàlgia? No us vénen ganes de saber coses de les persones que hi van viure? A mi si, i quan me n’adono em descobreixo quiet davant la porta, intentant imaginar com devia ser la vida en aquella casa quan no era una casa morta.

Cuando os encontráis una casa abandonada en medio del campo, como ésta, ¿no os entra una nostalgia inmensa? ¿No os dan ganas de saber cosas de las personas que vivieron en ella? A mí sí, y cuando me doy cuenta me descubro quieto ante la puerta, intentando imaginar cómo sería la vida en aquella casa cuando no era una casa muerta.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s