Esperança

imageNo és un brindis al sol, és un cant a l’esperança de qui espera poder tancar un capítol per començar-ne un altre. Hi ha gent que es passa la vida aprenent i no es cansa mai de girar full i començar de nou. Encarem il•lusionats una setmana prometedora. El desembre ja és aquí i 2016 és a l’aguait.

No es un brindis al sol, es un canto a la esperanza de quien espera poder cerrar un capítulo para empezar otro. Hay gente que se pasa la vida aprendiendo y no se cansa nunca de pasar página y empezar de nuevo. Encaramos ilusionados una semana prometedora. Diciembre ya está aquí y 2016 está al acecho.

Not a toast to the sun, it is a song of hope who hopes to close a chapter to begin another. Some people spend their lives learning and never tires to turn the page and start again. We face excited a promising week. December is here and 2016 is lurking.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s