Escoltar la intuïció

És recomanable alçar la vista de tant en tant per mirar l’horitzó mentre camines. I mirar enrere, per canviar la perspectiva dels llocs per on ja has passat. I, de vegades, fins i tot aturar-te i recular unes quantes passes buscant el lloc on la teva intuïció et diu que hauries hagut d’aturar-te. I és fent aquestes coses que veus el que acabaràs retratant.

image

Es aconsejable levantar la vista de vez en cuando para ver el horizonte mientras caminas. Y mirar atrás, para cambiar la perspectiva de los lugares por donde ya has pasado. Y, a veces, incluso detenerte y retroceder unos cuantos pasos buscando el lugar donde tu intuición te dice que deberías haberte detenido. Y es haciendo estas cosas que ves lo que acabarás retratando.

It’s advisable looking up from time to time to see the horizon as you walk. And looking back, to change the perspective of the places you’ve been. And sometimes, even stop and back a few steps looking for the place where your intuition tells you that you should have stopped. And doing these things you see what you’ll end up portraying.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s