Merlí i els adolescents

image

Probablement, molt probablement, no és la millor sèrie mai escrita per a la televisió. Té alts i baixos, alguna situació portada pels pèls i hi ha personatges contradictoris. I, no obstant això, atribueixo a Merlí una virtud que no recordo haver concedit a cap altre programa de televisió.

A casa, com a tot arreu, hem vist plegats episodis d’alguna sèrie que ens interessava a tots, però mai abans que jo recordi uns personatges han aconseguit amb les seves evolucions que obrim debats com els que generen els de Merlí.

Està clar que a això contribueix el fet de tenir adolescents a casa.

.oOo.

Probablemente, muy probablemente, no es la mejor serie jamás escrita por la televisión. Tiene altibajos, alguna situación traída por los pelos y hay personajes contradictorios. Y, sin embargo, atribuyo a Merlín una virtud que no recuerdo haber concedido a ningún otro programa de televisión.

En casa, como en todas partes, hemos visto juntos episodios de alguna serie que nos interesaba a todos, pero nunca antes que yo recuerde unos personajes han conseguido con sus evoluciones que abramos debates como los que generan los de Merlín.

Está claro que a ello contribuye el hecho de tener adolescentes en casa.

Una resposta a “Merlí i els adolescents

  1. Doncs estic amb tu, tot i que no he seguit la sèrie, perquè al primer capítol em vaig quedar parada de la contradicció del personatge. El que ensenyava, no era el que practicava. Però deixant de banda la seva vida privada, el Merlí professor té una faceta força recomanable. I és que la filosofia no està valorada com caldria. Jo la vaig estudiar a sisè de batxiller, quan es feia batxiller! I em va canviar la vida. Tots tenim una petita ànima de filòsofs, però crec que al jovent dels nostres dies els fa falta aquesta “assignatura”, al menys des de tercer d’ESO! I és que nosaltres potser no teníem tantes temptacions i facilitats per deixar de pensar com tenen ells, immersos en un món fictici de valors que moltes vegades estan equivocats.

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s