Últim dia de vacances

Ja he acabat de planxar. Sí, avui, l’últim dia de les nostres vacances; Sweets obre demà de nou al públic. És el que passa quan tens persones que t’aprecies que et truquen per dinars plegats, que t’ho passes bé al seu costat i la cosa es va enredant i del dinar passes al sopar i del sopar a una excursió a Sitges.

I la planxa? Ja planxarem a una hora o altra!

Però jo m’havia proposat el repte de no tornar a la feina amb deures domèstics pendents i per això avui he reproduït l’esquema de dissabte i amb la fresqueta de bon matí m’he instal·lat de nou a la terrassa.

Tot ha anat bé durant una estona, fins que –bruuum, bruuum- el jardiner municipal ha començat a segar els parterres de la plaça del costat i l’encís del moment que jo estava vivint.

“Maleït sigui”, he pensat.

Si alguna cosa té de bo planxar -com us deia- és que et manté les mans ocupades i el cap lliure per pensar. De manera que mica en mica pensant i raonant he passat de la indignació inicial a la comprensió que els jardins s’han de mantenir, el jardiner ha de fer la seva feina i l’Ajuntament no pot saber a quina hora planxo. Així que he acabat acceptant que el jardiner segués l’herba. L’únic que li retrec és que hi ha maneres de fer anar la segadora com hi ha maneres de portar una moto: Bruuum, bruuuuuuuum, brum, bruuum, bruuuuuuuuuuuuuuuum!

Després de dues hores jo ja havia acabat i estava recollint i endreçant-t’ho tot i aleshores -com si ho sabés- el jardiner ha parat la màquina, ha recollit els seus estris i ha marxat. Gggrrr!

Però malgrat tot estic content. La irrupció intempestiva del jardiner en el meu món fantasiós ha donat peu a que jo perpetrés aquest escrit.

I satisfet. He assolit el meu repte, he acabat de planxar.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s