Diari

És complicat portar un diari.

Tot i que li diguem diari, no és imprescindible escriure-hi cada dia. Jo vull creure que el seu nom prové de l’ordenació cronològica del text que hi posem, però no cal que reflecteixi necessariament la descripció de les nostres activitats diàries. Un diari pot ser això, evidentment, però també pot ser un recull d’escrits sobre qualsevol cosa, de temàtiques connectades entre si o no, que anem creant dia a dia. El fil que connecta unes i altres entrades és, com a mínim, la visió personal de l’autor.

La complicació de portar un diari rau en el temps de dedicació que reclama.

Ja no és fàcil trobar idees o fets que valgui la pena desenvolupar per escrit; però -suposant que sapiguem trobar-los o ens vinguin al cap amb facilitat- d’on treure el temps que requereix l’elaboració d’un text coherent i estructurat?

Avui la dificultat més gran de portar un diari és el temps. Si més no per mi.

Igualada, 10 d’agost de 2014

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s