Amsterdam

D’aquí a poques hores volarem cap a Amsterdam.

Hi ha excitació, la excitació prèvia a qualsevol viatge. Ara ja no, que ja tinc una edat, però recordo que quan era jove no dormia la nit abans de les excursions que organitzava per la meva colla. Ara la cosa no arriba ni de bon tros a aquell extrem -a còpia d’anys un va aprenent i supera algunes coses- però encara és notable l’excitació que em produeix qualsevol aventura, perquè jo considero una aventura anar a passar quatre dies a Amsterdam; per mi és una aventura qualsevol viatge.

Ja sé que no hi ha riscs, que no anem a la fi del món i que el destí és un lloc tan civilitzat com el punt de partida –en segons quins aspectes, més civilitzat!-, però tot i així té l’atractiu inquietant del que ens és desconegut.

La globalització on vivim immersos ha uniformat i estandarditzat tot el planeta –o bona part- i de ben segur que a Amsterdam hi trobarem tot de coses que ja ens són conegudes perquè també les tenim aquí, al nostre petit país. Però la cultura, els costums o el caràcter de la gent, no són els mateixos i fer una breu immersió en la manera d’entendre i de fer les coses dels holandesos, en la seva forma de viure, és també una aventura.

Una bonica aventura que esperem gaudir.

Igualada, 10 d’agost de 2014

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s