RESPECTAR LA DIFERÈNCIA

L'Esquelet Hedonista“L’Esquelet Hedonista” és un programa d’emissió setmanal del canal Anoia Comarca TV concebut i presentat per Ántoni DeFebrer, singular persona, intel•ligent i independent. Excel•lent.
Ahir dijous, a les 22 hores, es va emetre el segon programa de la segona temporada. Entre moltes d’altres coses, se’n va parlar d’un incident produït a Igualada uns dies enrere. La convidada al programa havia estat abordada per un intolerant per referir-se a l’Ántoni de forma irrespectuosa, insultant i degradant. A la fi, es tractava d’una d’aquelles persones que s’entesten a convertir l’Ántoni en un simple personatge.
Avui, La Vanguardia publica una entrevista amb Mariana Rondón, directora de “Pelo malo”, pel•lícula que ha obtingut la Conxa d’Or del Festival de Cinema de Sant Sebastià. La cineasta veneçolana, referint-se a la mare del nen protagonista del film, diu: “Una altra lectura és la del respecte a la diferència: el nen vol allisar els cabells rinxolats, i la mare tem que sigui homosexual. I s’inquieta. Preguntem-nos cada un fins on arriba el nostre respecte a la diferència”.
I a mi, avui, m’ha semblat pertinent relacionar ambdues coses.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s