Papa

Aquest dies penso sovint en el meu pare. Ell va morir fa 44 anys, quan jo era molt jove. Mai abans m’havia adonat, com me n’adono ara, de tan present com ha estat a la meva vida malgrat la seva absència. De qui, sinó, he heretat el gust per la feina ben feta? No sóc presumptuós. No dic que faci les coses ben fetes sinò que, quan les faig, intento fer-les tan ben fetes com em permeten les meves capacitats i que, en fer-ho, hi aplico constància i disciplina, qualitats totes dues que també guarnien el meu pare.

20140113-114044.jpg

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s