Matí tranquil

Acabo de tancar la porta a un matí tranquil. Preludi d’una tarda moguda? Qui sap? Això dels negocis cara al públic és sempre una capsa de sorpreses. A més, aquests dies estan resultant molt imprevisibles. Passats el Nadal i Any Nou, encara falta passar la Diada de Reis perquè la vida torni a la seva rutinària normalitat. Els nens encara no van a escola i hi ha pares que fan vacances per estar amb ells. I tot i que hi ha qui treballa, la gent surt al carrer a buscar els regals que encara falten i aquest és un bon lloc on aturar-se a fer un recés.

20140102-133433.jpg

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s